Atsız Karaduman Kimdir? Biyografisi

Atsız Karaduman
Atsız Karaduman, 1956 yılında Ankara'da doğdu. İlköğretim ve Liseyi Ankara'da okuyan Atsız Karaduman, 1979'da Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümü!nü tamamladı.

Mezun olduktan sonra İstanbul ve Ankara Devlet Tiyatrolarında birçok oyunda oynamıştır. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda yer almaktadır. Dialog Anlatım ve İletişim'de Diksiyon, Fonetik dersleri vermekte olup, tiyatro dışında seslendirme çalışmaları ile dizi-sinema oyunculuğu da yapmaktadır.

Atsız Karaduman, 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide Cemal Karacadağ karakterini oynadı.

Atsız Karaduman, 2007 yılında İnishmaan'ın Sakat adlı tiyatro oyunu ile Afife Jale Tiyatro ödülleri kapsamında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Filmografisi

2017 Arka Sokaklar - Azmi
2016 Çanakkale Yüzyıllık Mühür
2016-2017 Hayat Şarkısı - Ziya Torunbaş
2015 Muhteşem Yüzyıl : Kösem - Lala Mehmet Paşa
2012 Taş Mektep - Reşit
2012 Suskunlar - Rasim Foralı
2012-2014 Karadayı - Dalyan Rıza
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam
2010 Kılıç Günü - Kaportacı Hafız
2007-2008 Kurtlar Vadisi Pusu - Cemal Karacadağ
2005 Güz Yangını
2004 Kimsesiz Zaman Tasfiri
1990 Küçük Dünya - Ferit
1986 Duvardaki Kan - Ali İhsan Bey
Previous
Next Post »