Biyografi Ara

Aslıhan Yeltekin Kimdir? Biyografisi

 

Aslıhan Yeltekin
Aslıhan Yeltekin, 22 Ağustos 1976 yılında Kocaeli'de doğdu. İletişim fakültesi mezunu olan Aslıhan Yeltekin, mesleğe ilk olarak 1998 yılında Kanal E'de yapımcı olarak başladı. Daha sonra Kanal 6'ya geçerek haber muhabirliği yaptı.

Aslıhan Yeltekin, 2000 yılında Star TV'ye geçti ve haber muhabirliğine burada devam etti. Hem Star TV'de muhabirlik yapan, hem de atv'de yayınlanan "Evimin Ustasıyım" programını sunan Yeltekin, bu dönemde bir de diksiyon eğitimi aldı.

Aslıhan Yeltekin, 2003 yılında Star TV'den ayrılarak, TV8'e geçti. TV8'de ekonomi servisinde görev yapan Aslıhan Yeltekin, hafta içi her gün "Birinci Seans" ve "İkinci Seans" adlı borsa konulu programları sundu.

Aslıhan Yeltekin, ekranlardaki görevine 2004 yılında SKY Türk'te haber sunucusu olarak devam etti. Ardından TGRT Haber'in kadrosuna katılan Yeltekin, burada da 16:00-19:00 saatleri arasında haber sunucusu olarak çalıştı.

Aslıhan Yeltekin, 2007 yılında FOX TV'ye geçerek Haber Spikerliği yaptı. Daja sonra ise Atv'de Gün Ortası programını sunmaya başladı.

Aslıhan Yeltekin, 2008 yılında İhlas Holding'in kurucusu Enver Ören'in oğlu Ahmet Mücahid Ören ile evlendi.
Aslıhan Yeltekin Kimdir? Biyografisi Aslıhan Yeltekin Kimdir? Biyografisi Biyografistan Aslıhan Yeltekin Hayatı, Aslıhan Yeltekin Biyografi, Aslıhan Yeltekin Nereli ve Kaç Yaşında, Aslıhan Yeltekin Hakkında Bilgi Aslıhan Yeltekin , 22 Ağustos 1976 yılında Kocaeli'de doğdu. İletişim fakültesi mezunu olan Aslıhan Yeltekin, mesleğe ilk olarak 1998 ... 4.5 5

Hiç yorum yok: