Biyografi Ara

Merve Özbey Kimdir? Biyografisi

 

Merve Özbey, 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Erzurumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği bölümü mezunudur.

Çeşitli kulüplerde vokalistlik yapan Merve Özbey, daha sonra Ebru Gündeş'in vokalistliğini yapmaya başlaması ile tanındı. Ebru Gündeş ile çalışmasının ardından Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Yaşar İpek ve Demet Akalın gibi birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yaptı.

2012 yılında Erdem Kınay'ın Duman şarkısına, 2013'te ise Helal Ettim şarkısında düet yapan Merve Özbey, artık kendi albümünü çıkarmak için çalışmalara başladı ve 2015 yılında ilk albüm çalışması olan Yaş Hikayesi albümünü çıkardı. Bu albümü ile en çok dinlenen şarkılarda 2. sıraya kadar yükseldi.
Merve Özbey Kimdir? Biyografisi Merve Özbey Kimdir? Biyografisi Biyografistan Merve Özbey Hayatı, Merve Özbey Biyografi, Merve Özbey Nereli ve Kaç Yaşında, Merve Özbey Hakkında Bilgi... Merve Özbey , 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Erzurumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği bölümü mezu... 4.5 5

Hiç yorum yok: