Yasemin Kozanoğlu Kimdir? Biyografisi

 

Yasemin Kozanoğlu
Yasemin Kozanoğlu, 7 Temmuz 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Eseniş Lisesi bitirdikten sonra video yapımcılık eğitimi aldı.

Yasemin Kozanoğlu,  modellik ve oyunculuk yaptı.

Filmografisi

2000 Çilekli Pasta - Burcu Burkan
2001 Yeşil Işık
2001 Avcı - Duygu Güner
2002 Romantik - Yasemin
2003 Hürrem Sultan - Gülfem Hatun
2007 Avrupalı - Ela
Yasemin Kozanoğlu Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Yasemin Kozanoğlu Hayatı, Yasemin Kozanoğlu Nereli, Yasemin Kozanoğlu Biyografi, Yasemin Kozanoğlu Kaç Yaşında Yasemin Kozanoğlu , 7 Temmuz 1978 yılında İstanbul'da doğdu. Eseniş Lisesi bitirdikten sonra video yapımcılık eğitimi aldı. Yasemin...

Hiç yorum yok: