Biyografi Ara

Öykü Karayel Kimdir? Biyografisi

 

Öykü Karayel
Öykü Karayel, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

Öykü Karayel, daha konservatuar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı.

Öykü Karayel, Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri kapsamında Efes Özel Ödülü’nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü aldı.

Öykü Karayel, 2011-2013 döneminde yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy ile başrolü paylaştı.

Filmografi - Tiyatro

2011-2013 Kuzey Güney - Cemre Çayak
Öykü Karayel Kimdir? Biyografisi Öykü Karayel Kimdir? Biyografisi Biyografistan Öykü Karayel Hayatı, Öykü Karayel Biyografi, Öykü Karayel Nereli, Öykü Karayel Kaç Yaşında Öykü Karayel , 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, ... 4.5 5

Hiç yorum yok: