Türkü Turan Kimdir? Biyografisi

 

Türkü Turan
Türkü Turan, 1 Şubat 1985 yılında Muğla'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Turan 2007 yılında Annem isimli Televizyon dizisinde Pınar karakterini canlandırmış, daha sonra 2009 yılında Reha Erdem'in yönetmenliğini üstlendiği Kosmos isimli filmde Neptün karakterini canlandırmıştır.

Türkü Turan, 2010 yılında Fox televizyon kanalında yayınlanan Çakıl Taşları isimli dizide oynamıştır. Oyuncu ayrıca Gönül Ferman Dinlemiyor dizisinde Hayalkarakterini, Nuri isimli dizide ise Ayça karakterlerini canlandırmıştır. Aynı zamanda Adını Feriha Koydum isimli dizide rol almıştır. Gişe Memuru filminde konuk oyuncu olarak yer almış, 2011 yılı Kasım ayında vizyona giren Musallat:Lanet isimli filmde de rol almıştır.

Filmografisi

2007-2008 Annem - Pınar
2009 Kosmos - Neptün
2010 Çakıl Taşları - Sevil
2010 Gönül Ferman Dinlemiyor - Hayal
2011 Toprağın Çocukları - Aybike
2011 Musallat 2: Lanet - Elif
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi - Özge
2011 Nuri - Ayça
2011 Gişe Memuru - Konuk oyuncu
2011 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Nihal
2012 Şubat - Yusuf/Gülüm 
Türkü Turan Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Türkü Turan , 1 Şubat 1985 yılında Muğla'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Turan...

Hiç yorum yok: