Gürbey İleri Kimdir? Biyografisi

Gürbey İleri
Gürbey İleri, 13 Şubat 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Hamdi Alkan'ın yönettiği Arka Sıradakiler adlı dizide Kerem rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. 

2008 yılında ''Ayakta Kal'' filminde Berkinin arkadaşı rolünde oynamıştır. Kalbim Seni Seçti isimli dizide de rol aldı.


Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet rolünü canlandıran Gürbey İleri, 2014 yılında Yasak isimli dizide Nabi karakterini ve halen Star TV ekranlarında yayınlanmak olan Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide Kerem rolünü oynamaktadır.

Filmografisi

2014 - Kaderimin Yazıldığı Gün - Kerem
2014 Yasak - Nabi
2012-2013 Muhteşem Yüzyıl - Şehzade Mehmet
2011 Kalbim Seni Seçti - Kaan
2008 Ayakta Kal - Bekir'in Kardeşi
2007-2011 Arka Sıradakiler - Kerem
Previous
Next Post »