Biyografi Ara

Hamdi Alkan Kimdir? Biyografisi

 

Hamdi Alkan
Hamdi Alkan, 15 Temmuz 1967 yılında Hatay'a bağlı Döver köyünde doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümü mezunu olan Hamdi Alkan, 1995-2004 yılları arasında yayınlanan Reyting Hamdi skeçleri ile tanındı.

İlk olarak Kanal 6'da yayınlanan skeçler daha sonra Show TV ve Atv'de devam etti. Daha sonraki yıllarda bazı tv kanallarında tekrar bölümleri de yayınlandı. Hamdi Alkan; Gazman, Bush, Kaddafi, Süleyman Demirel, Saddam gibi gündemde ki birçok ismin kılığına girerek izleyicinin beğenisini kazandı.

Reyting Hamdi ile kendi kanıtlayan Hamdi Alkan, dizilerde yönetmenlik yapmaya başladı. 

2007-2011 yılları arasında Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Bülent Çetinaslan ve Barış Atay'ın başrollerini paylaştığı Arka Sıradakiler adlı dizisinin 5 sezon boyunca yönetmenliğini yaptı. Dizinin 5. Sezonunun yapımcılığını da üstlenen Hamdi Alkan, 2010'da yine Bülent Emin Yarar'ın oynadığı Öğretmen Kemal adlı dizisinin de yönetmenliğini yaptı.

2009 yılında Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı, Dersimiz Atatürk adlı sinema filminin yönetmenliğini yaptı.

2013 yılında Aşk Emek İster dizisini yöneten Hamdi Alkan, son olarak 2014 yılında yayınlanma ya başlayan ''Gubette Aşk'' adlı dizinin yönetmenliğini yapıyor.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel 24 Nisan 2014 tarihinde evlendi.
Hamdi Alkan Kimdir? Biyografisi Hamdi Alkan Kimdir? Biyografisi Biyografistan Hamdi Alkan Hayatı, Hamdi Alkan Biyografi, Hamdi Alkan Nereli ve Kaç Yaşında, Kiminle Evli Hamdi Alkan , 15 Temmuz 1967 yılında Hatay'a bağlı Döver köyünde doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümü mezunu... 4.5 5

Hiç yorum yok: