Begüm Akkaya Kimdir? Biyografisi

Begüm Akkaya
Begüm Akkaya, 8 Şubat 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk olarak Beşinci Boyut ve Doktorlar dizileri ile ekran karşısına çıkan Begüm Akkaya, 2009 yılında Olgun Şimşek, Erkan Can, Nejat İşler ve Aslı Tandoğan gibi oyuncular ile birlikte Kapalı Çarşı dizisinde rol aldı. 

Uçurum dizisinde de Ceylan karakterini canlandıran Begüm Akkaya, ekranların vazgeçilmez yüzlerinden biri olmayı başarmış görünüyor.





Filmografisi

2013 - 20 Saat
2012-2013 Uçurum - Ceylan
2012 Mavi Dalga - Perin
2012 Kuma - Ayşe
2012 Acayip Hikayeler - Fazilet
2010 Hür Adam - Aysel
2010 72. Koğuş - Dilsiz Suna
2009-2010 - Kapalıçarşı - Dilek
2008 Kendi Okulumuza Doğru - Pınar
2008 Aşk Tutulması - Gamze
2006 Yeşeren Düşler - Sakine
2006 Doktorlar - Melisa
2005 Beşinci Boyut - Sibel
Previous
Next Post »