Deniz Celiloğlu Kimdir? Biyografisi

Deniz Celiloğlu
Deniz Celiloğlu, 1986 yılında Bulgaristan'da doğdu. 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ından mezun oldu.

2007-2008 sezonunda Akbank Sanat'da rol aldığı "Şeylerin Şekli" adlı oyun ilk profesyonel deneyimi oldu. Ardından yine Aksanat Yeni Kuşak Tiyatro'da 
"Salvador Dali Göndermeleri İçimi Isıtıyor" adlı oyunda ve İstanbul Halk Tiyatrosu'nun "Gagarin Sokağı" isimli projesinde görev aldı.

Salvador Dali göndermeleri İçimi Isıtıyor adlı oyunda ki performansıyla 2008-2009 Lions Tiyatro ödüllerinde "Kerem Yılmazer Genç Yetenek" ödülünü aldı.

Deniz Celiloğlu, Kanıt dizisinde Engin Benli ile birlikte rol almıştır.

Filmografisi

2013 Çalıkuşu - Selim
2013 Tamam mıyız? - Temmuz
2012 Muhteşem Yüzyıl
2010-2012 Kanıt - Komiser Selim
2009 Ev
Previous
Next Post »