Berk Oktay Kimdir? Biyografisi

Berk Oktay
Berk Oktay, 28 Ekim 1982 yılında Ankara'da doğdu. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. 2004 yılının Haziran ayından sonra kariyerine yurtdışında devam etti. 

Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı.

Berk Oktay, Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı dizisinde Murat rolünü canlandırdıktan sonra, Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti.

Berk Oktay, 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Benim Hala Umudum var dizisinde Gizem Karaca ve Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşıyor.

Filmografisi

2013-? Benim Hala Umudum Var - Hakan Demirer
2012-2013 Alev Alev - Murat
2009-2012  Arka Sokaklar - Komiser Sinan
2008-2009 Akasya Durağı - Murat Aydın
2007-2008 Tatlı Bela Fadime - Levent
Previous
Next Post »