Fatoş Kabasakal Kimdir? Biyografisi

Fatoş Kabasakal
Fatoş Kabasakal, 9 Eylül 1982 yılında Edirne'de doğdu. Fatoş Kabasakal, Sunuculuk kariyerine Kral TV'de bir müzik programı ile başladı. ilk oyunculuk tecrübesini İki Arada Aşk'la yaşadı Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı.. 2005 yılında Misi dizisinde Yosun karakterini canlandırdı.. 2006'da Sararan Sevdalar filminde Betül Ünal karakterini canlandırdı yine 2006 'da Ah Polis Olsam da Simge olarak karşımıza çıktı.

Fatoş Kabasakal, 2007'de Yıldızlar Savaşı'nda Berna Laçin ve Mehmet Ali Erbil'le başrolü paylaştığı sit com'da Berçin Taygun karakterini canlandırdı.


Fatoş Kabasakal, 2007-2010 Bez Bebek (Simge karakteriyle) karşımıza çıktı. 2010 yılında Türk Malı'da Natalia karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2010 yılında PANDA GOFRETTO reklamında oynamış, sempatik oyunculuğuyla beğeni toplamıştır. 2011 yılında ATV de yayınlanan Kurşun Bilal dizisine Azra Işık karakteriyle dahil olmuştur.

Fatoş Kabasakal, aynı zamanda birçok kanalda program sunmuştur. ATV Elifnağme, Kanal 1 Heyecanlı, Kanal 7 Afiyet Şeker Olsun ( yemek programı), Star Tv Bir Eğlence Gecesi, Atv Ver Çoşkuyu programlarını vs. sunmuştur. 2011 Turk Max'ta Fatoş'la Akıllı Alışveriş isimli bir alışveriş programını halen sunmaktadır. Şu an tnt adlı televizyon kanalında dedikodu adlı magazin programı sunmaktadır.


Filmografisi

Misi (Yosun) 2005
İki Arada Aşk (Bakkal) 2005
Sararan Sevdalar (Betül Ünal) [[2006]
Ah polis olsam (Simge) 2006
Yıldızlar Savaşı (Berçin Taygün) 2007
Bez Bebek (Simge) 2007
Türk Malı (Natalliea(Natalya)) 2010 21 Mart
Kurşun Bilal (Azra Işık) 2011
Previous
Next Post »