Günay Karacaoğlu Kimdir? Biyografisi

Günay Karacaoğlu
Günay Karacaoğlu, 13 Mart 1971 yılında Kayseri'de doğdu. 1991-1995 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı. İlk deneyimini Perran Kutman ile Erdal Özyağcılar'ın başrolde oynadığı Şehnaz Tango dizisi ile yapan Günay Karacaoğlu, yıllar içinde birçok film ve dizi projesinde yer aldı.

1995 yılında Şevket Çoruh ile evlenen Günay Karacaoğlu, 2007 yılında boşandı. Evliliğinden 1997 doğumlu bir kızı vardır.

2010 yılında Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin'in oynadığı Gönülçelen dizisinde Gülnaz karakterini canlandıran Günay Karacaoğlu, son olarak 2013 yılında TRT1'de yayınlanan Avrupa Avrupa dizisinde Saadet Gürleyen rolünü oynadı.


Filmografisi

2013 Avrupa Avrupa - Saadet Gürleyen
2013 20 Dakika - Akrep
2011 İstanbul'un Altınları - Uğur
2010 Gönülçelen - Gülnaz
2010 Bana Bunlarla Gel
2008 Aşkım Aşkım - Hadise
2008 Osmanlı Cumhuriyeti - Çiçekçi Kadın
2008 Hemşire Meri - Meri
2007 Düş Yakamdan - Şahane
2006 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu - Teorik Tuğçe
2005 Kısmet - Kısmet
2005-2006 Hayat Bilgisi - Hediye
2003 İnşaat - Televizyoncu Kız
2002 Bayanlar Baylar - Zakkum
2002 Yarım Elma - Gonca
2002 Beşibiryerde
2001 Bizim Otel - Naciye
2001 Yeditepe İstanbul - Önem
2000 Abuzer Kadayıf - Yazgülü
2000 Üzgünüm Leyla
1999 Kahpe Bizans - Anaç Hatun
1997 Hayvanlara Dokunduk - Fatma
1996 Köşe Kapmaca  - Handan
1994 Şehnaz Tango - Hasene
Previous
Next Post »