Özlem Çınar Kimdir? Biyografisi

Özlem Çınar
Özlem Çınar, 2 Ekim 1974 yılında İstanbul'da doğdu. Özlem Çınar, İlköğrenimini, İstanbul Avcılar'da tamamladıktan sonra üniversite ön lisans öğrenimini Trakya Üniversitesi, Turizm Ve Otelcilik bölümünde tamamladı. Daha sonra Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. Bir çok dizi ve sinema filminde rol alan Çınar, Semaver Kumpanya, Yeni Drama Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalıştı. 

2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar adlı dizinde "Polis Memuru Aylin" rolü ile yer alıyor.


Filmografisi


Arka Sokaklar : Orhan Oğuz - 2006 - Aylin
Ne Gezer Aşk Dağlarda (Kısa Film) : Yunus Fırat - 2005 - Zeyno
Hayalet : Cemal Şan - 2004 - Yağmur
Aliye : Kudret Sabancı - 2004 - Nur
Hürrem Sultan : Fatih Aksoy - 2003 - Mihrimah
Yarım Elma : Ömer Uğur - 2002
Gülbeyaz : Özer Kızıltan - 2002 - Neşe
Herkes Kendi Evinde : Semih Kaplanoğlu - 2000 - Ferda
Previous
Next Post »