Biyografi Ara

Özlem Yılmaz Kimdir? Biyografisi

 

Özlem Yılmaz
Özlem Yılmaz, 17 Temmuz 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Rizelidir. Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy. Özlem Yılmaz, ilk öğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda geçirdi ve ilk okuldan sonra kolejde okumaya başlayan oyuncu Kültür Kolejinde eğitimine devam etti.

Lise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçti. Özlem Yılmaz eğitimini bittirdikten sonra çocukluğundan beri hayali olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı. Merakı, yeteneği ve ilgisi herkes tarafından biliniyordu, sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı. Ancak, kısa bir süre sonra oyuncu babasını kaybettiği için çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.

Özlem Yılmaz, 1 yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okuluna girdi ve oradan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.

Misak Toros'un Özlem Yılmaz'ın yaşamında büyük bir yeri vardır. Misak Toros, Özlem Yılmaz'ı ilk dizi görüşmesine yönlendiren kişidir. Misak Toros aynı zamanda oyuncunun okuldaki hocasıdır.

Özlem Yılmaz, 11 Ocak 2013 tarihinde gösterime giren yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı Karaoğlan filminde Volkan Keskin ile başrolü paylaştı. Ayrıca, 2013 yılında başlayan Gürkan Uygun'un oynadığı Kaça dizisinde Nurgül karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2013 Kaçak - Nurgül
2013 Karaoğlan - Prenses Cise Hatun
2011 Dedektif Memoli - Ezo
2009-2011 Unutulmaz - Eda
2008 Servet Avcısı - Zeynep
2008 Dantel - Firuze
2007 Zoraki Koca - Ayşe
2007 Dicle - Lal
2006 Rüyalarda Buluşuruz - Emine
2006 Karagümrük Yanıyor - Elmas
2006 Felek Ne Demek - Tülay
Özlem Yılmaz Kimdir? Biyografisi Özlem Yılmaz Kimdir? Biyografisi Biyografistan Özlem Yılmaz Hayatı, Özlem Yılmaz Kaç Yaşında, Özlem Yılmaz Biyografi, Özlem Yılmaz Nereli Özlem Yılmaz , 17 Temmuz 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Rizelidir. Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy. Özlem Yılmaz, ilk öğre... 4.5 5

Hiç yorum yok: