Dilara Büyükbayraktar Kimdir? Biyografisi

Dilara Büyükbayraktar
Dilara Büyükbayraktar, 23 Ekim 1989 yılında İzmir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Okuldan sonra İzmir'de Özel Tiyatro'da Evlilikte Uzatmalar ve Yeraltılı gibi oyunlarda rol aldı.

Dilara Büyükbayraktar, 2011-2014 yılları arasında Samanyolu TV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde Naza rolünü oynadı. Şefkat Tepe'den sonra 2014'te yine Naza karakteri ile Sungurlar dizisinde rol aldı.

Dilara Büyükbayraktar, 2017 yılında vizyona giren Aç Kapıyı Çok Fenayım adlı filmde rol aldı.

Filmografisi

2017 Aç Kapıyı Çok Fenayım
2016 Senarist
2014 Sungurlar - Naza
2013-2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2011-2014 Şefkat Tepe - Naza
2014 Kurtlar Vadisi Pusu
Previous
Next Post »