Hazal Kadak Kimdir? Biyografisi

Hazal Kadak
Hazal Kadak, 21 Nisan 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Hazal Kadak, İlkokul ve ortaokulu İstanbulda okudu.Liseyi Yeni levent lisesi'nde okuyan sanatçı .2009 ÖSS sınavına girmiş ve İstanbul Üniversitesi radyo-sinema televizyon bölümünü kazanmıştır.

2008 yılında Samanyolu TV' de yayınlanmakta olan Büyük Buluşma dizisinde (Serpil) 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Akasya Durağı dizisinde (Nilüfer) rolünü oynamıştır.Samanyolu tv'de yayınlanan IV. Osman dizisinde Hilal karakterini canlandırdı.


Hazal Kadak, koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. BOĞA burcu olan sanatçı atv’de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı Selena adlı bir çocuk dizisinde Dilara adlı bir karakteri oynamıştır.


Filmografisi

Büyük Buluşma (Serpil) 2008
Selena (Dilara) 2006
Akasya Durağı (Nilüfer) 2008
IV. Osman (Hilal) 2009
Türk Malı (Konuk Oyuncu) 2011
Necatibey Okulu (Gülsen) 2012
Previous
Next Post »