Kaan Taşaner Kimdir? Biyografisi

Kaan Taşaner Kimdir Biyografi
Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 yılında Antalya'da doğdu. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Kaan Taşaner, Karanlık İlk Işık Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunu ile oyunculuğa başladı.

Kaan Taşaner, 2010 yılında Vedat Türkali'nin eserinden uyarlanan, Beren Saat'in başrolde oynadığı Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Erdoğan Yaşaran'ı oynadı.

2014-2016 döneminde Metin Günay'ın yönettiği, Osmanlı'nın kuruluş yıllarını konu alan Diriliş Ertuğrul adlı dizide Gündoğdu'yu canlandırdı.

Kaan Taşaner, 2016 yılında Rengarenk adlı dizide Selin Şekerci ile başrolü paylaştı.

2018 yılında TRT 1'de yayınlanacak olan Birinci dünya savaşı sırasında Osmanlı Ordusunda yaşanan olayları konu alan Mehmetçik Kut'ül Amare adlı dizide rol alacak.

Filmografisi

2018 Mehmetçik Kut'ül Amare - Süleyman Askeri
2016 Kaçın Kurası / Rengarenk - Can
2014-2016 Diriliş : Ertuğrul - Gündoğdu
2012 Kuzey Güney - Şeref Komiser
2010 Fatmagül'ün Suçu Ne? - Erdoğan Yaşaran
2008 Kendi Okulumuza Doğru - Ozan
2007 Hakkını Helal Et
2005 Beşinci Boyut - Galip
2004 Büyük Buluşma
Previous
Next Post »