Berke Üzrek Kimdir? Biyografisi

Berke Üzrek
Berke Üzrek, 29 Eylül 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuğa Türkbank Çocuk Tiyatrosu ile başlayan Berke Üzrek, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. İstanbul Kraliyet Tiyatrosunda bir süre Hastasıyız adlı oyunla sahneye çıktı.

2017 yılında Sessiz Terapi adlı sinema filminde Kaan Yılmaz, Esengül Aypek ile rol alan Berke Üzrek, yine 2017 yılında Göçebe adlı filmde başrolde Baras karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Sessiz Terapi - Berkin
2017 Göçebe - Baras
2017 Enkaz - Barış
2016 Organik Aşk Hikayeleri
2014 Düşler ve Umutlar - Emre
2013 Kızım için - Erkan
2012 Saba - Ahmet
2011 Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm - Cevdet
2010 Çıkış Noktası - Vedat
2010 Marmara - Balıkçı
2010 Küçük Günahlar - Melik
2010-2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Cevdet
2008-2009 Yalancı Romantik - Serkan
2008 Hava Limanı İyi Uçuşlar
2007 Şöhret Okulu
2007 Sana Mecburum - Emre
2007 Hava Durumu - Aykut
2006 Felek Ne Demek? - Yunus
2006 Can - Hakan
2004 Çocuğun Var Derdin Var - Murat
2004 Tam Pansiyon - Pars
2004 Hırsız Var! - Berken
2004 Ağa Kızı - Mert
2003 Estağfurulah Yokuşu - Zeynel
2002 İçerdeki - Emir Can
2001 Yeni Hayat - Oğuz
2001 Bana Şans Dile - Türker
2000 Martılar ve İstanbul
2000 Filler ve Çimen - Devrim
1997 Beşibiyerde
1996 Gurbetçiler - Oğuz
1993 Şişeler
Previous
Next Post »