Biyografi Ara

Simge Fıstıkoğlu Kimdir? Biyografisi

 

Simge Fıstıkoğlu Kimdir
Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini Hamdullah Suphi Tanrıöver okulunda tamamlayan Simge Fıstıkoğlu, Selim Pars Koleji ve Beyoğlu Anadolu lisesini bitirdi. 2005 yılında da İTÜ Sosyoloji bölümünden mezun oldu.

İlk olarak Elle Decor dergisinde 3 ay staj yaptı. Ardından stil editörü olarak çalışan Simge Fıstıkoğlu, 2006 yılında Habertürk'te çalışmaya başladı. 2009 yılı sonuna kadar spor spikerliği ve editörlüğü yaptı.

Spor spikerliği yaparken; Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Nihat Kahveci, Arda Turan, Ertuğrul Sağlam, Nuri Şahin, Mevlüt Erdinç gibi birçok ünlü futbol oyuncusu ve teknik diretkörü ile röportajlar yapan Simge Fıstıkoğlu, 2009 yılının Ağustos ayında Habertürk'te, Spor Müdürlüğüne terfi etti.

2011 yılında Ceyhun Yılmaz ile ''Hoş Beş İki'' adlı programı sundu. Yine 2011 yılında ''1 Gün'' isimli programda sunuculuk yapan Simge Fıstıkoğlu; Sırrı Süreyya Önder, Suat Kılıç, Oktay Vural gibi siyasetçileri programda konuk ederek, gündemde ki konular tartışıldı. Programa; gazeteci, akademisyen, spor,sanat,sinema ve müzik dünyasından da birçok isim konuk oldu. 

Bir dönem A Haber'de Son Durak adlı haber programını sunan Simge Fıstıkoğlu, yeniden 2012'de Habertürke döndü. Birsüre Gün Başlıyor isimli sabah programını sunduktan sonra tekrar ''1 Gün'' programını sunmaya devam etti.

Ciner Grubu, Show Tv'yi satın aldıktan sonra Simge Fıstıkoğlu, Show Tv'ye transfer oldu. Burada aynı programını sunmaya devam ediyor.
Simge Fıstıkoğlu Kimdir? Biyografisi Simge Fıstıkoğlu Kimdir? Biyografisi Biyografistan Simge Fıstıkoğlu Hayatı, Simge Fıstıkoğlu Biyografi, Simge Fıstıkoğlu Nereli ve Kaç Yaşında... Simge Fıstıkoğlu , 12 Aralık 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini Hamdullah Suphi Tanrıöver okulunda tamamlayan Simge Fıstık... 4.5 5

Hiç yorum yok: