Biyografi Ara

Bora Öztoprak Kimdir? Biyografisi

 

Bora Öztoprak
Bora Öztoprak, 5 Ağustos 1973 yılında doğdu. Oldukça başarılı bir öğrencilik dönemi geçirdi. Güzel ve eğlenceli bir çocukluk geçirdi. Amcasının teknesi sayesinde denize ilgi duydu. Babası ona müzik konusunda hep yardımcı oldu ve onun arkasında durdu.

Bora Öztoprak, Küçük yaşlarından itibaren Bon Jovi, Sting, Guns N' Roses, Bryan Adams, Iron Maiden gibi grup ve şarkıcıları dinlemiştir ve onları ilham kaynağı olarak görmüştür. 5 yaşında babasının onun yeteneğini keşfedip ona piyano almasıyla müzikle tanışmıştır.

Lise yıllarında çok yakın bir arkadaşının gitar dersi almasıyla beraber müziğe ilgisi geri gelmiştir. Arkadaşının ders notlarıyla kendi kendine çalışmaya başlamıştır. Kendini çok ilerletmiştir. Besteler yapmaya başlamıştır. Odasına kapanıp saatlerce kimseyi almayıp yani dış dünyayla ilişkisini kesip çalışmıştır. Aynı zamanda arkadaşlarının ona verdiği sözleri de bestelemiştir. Lisenin 2 sınıfında 1. dönemin sonunda arkadaşlarıyla dönem sonu partisinde şarkı söylemiştir. 16 yaşında Saadet Restaurant adlı bir yerde sahne almaya başlamıştır(Bugünkü adıyla Tike Kebapçısı).

Bora Öztoprak, Çiçek Dilligil ile evli bir erkek çocuk babasıdır.

Albümleri

Sıra Bize De Gelecek (1995)
Bu Şehir (1996)
Başıma Bela mısın? (1998)
Bence (2002)
Tam Karşındayım (2007)
Çetrefilli Yollar (Mayıs 2013)
Bora Öztoprak Kimdir? Biyografisi Bora Öztoprak Kimdir? Biyografisi Biyografistan Bora Öztoprak , 5 Ağustos 1973 yılında doğdu. Oldukça başarılı bir öğrencilik dönemi geçirdi. Güzel ve eğlenceli bir çocukluk geçirdi. Amc... 4.5 5

Hiç yorum yok: