Jared Padalecki Kimdir? Biyografisi

Jared Padalecki
Jared Tristan Padalecki, 19 Temmuz 1982 tarihinde San Antonio-Texas'ta doğdu. Sırp kökenlidir. 12 yaşındayken oyunculuk dersleri almaya başladı. Jeff adında kendinden 4 yaş büyük bir abisi var ve Megan adında bir kız kardeşi var.

James Medison Hıgh School'dan 2000 yılında mezun oldu ve aynı yıl Gilmore Girl's adlı dizide Dean adlı karakteri canlandırdı. New York Minute , Mumya Evi ve Cry Wolf adlı filmlerde de rol almıştır. 2005 yılında rol aldığı Cry-Wolf filmi setinde tanıştığı Sandy McCoy'la nişanlanıp ayrıldı.

Jared Padalecki, 2005 yılında beri Supernatural dizisinde Sam Winchester karakterini canlandırıyor.

Supernatural dizisinden rol arkadaşı Genevieve Cortese ile 27 şubat 2010 tarihinde evlendi. Thomas adında bir oğlu var.

Filmografisi

1999  A Little Inside - Matt Nelson 
2000  Silent Witness - Sam
2000  Gilmore Girls - Dean Forester
2001  ER - Paul Harris
2002  A Ring of Endless Light - Zachary Gray
2003  Young MacGyver - Clay MacGyver
2003  Cheaper by the Dozen - Bully
2004  Flight of the Phoenix - Davis
2004  New York Minute - Trey Lipton
2005  Cry Wolf - Tom
2005  Mumya Evi - Wade
2005-2014  Supernatural - Sam Winchester
2007  ROOM 401 - kendisi
2008  Thomas Kinkade's Home for Christmas - Thomas Kinkade
2009  Friday the 13th - Clay
Previous
Next Post »