Mehtap Altunok Kimdir? Biyografisi

Mehtap Altunok
Mehtap Altunok, 1972 yılında doğdu. İlk olarak 1995 yılında Çiçek Taksi dizisinde Selcan karakterini canlandırdı daha sonraki yıllarda da Tv dizilerinde ve reklam filmlerinde rol aldı.

Ayrıca bazı yapımların seslendirmesinde yer aldı ve bir dönem NTV kanalında hava durumu sunuculuğu da yaptı. Türkiye'de CarrefourSA hipermarket'in tanıtım filmlerinde ekran yüzü olmuştur.

Doktorlar dizisinde Jülide karakterini canlandıran Mehtap Altunok, 2007'de Alpay Kemal Atalan'ın başrolde oynadığı Genco dizisinde de Tülin rolünü oynadı.

Filmografisi

2016 Baba Candır
2007 Genco - Tülin
2007 Tutsak - Melisa
2006-2008 Doktorlar - Jülide
2005 Beyaz Gelincik - Nar
1995 Çiçek Taksi - Selcan
Previous
Next Post »