Hakan Yılmaz Kimdir? Biyografisi

Hakan Yılmaz
Hakan Yılmaz, 6 Aralık 1969 yılında Rize'de doğdu. Lise yıllarında Çetin Cengiz’den modern dans dersleri aldıktan sonra, aynı salonda 3 yıl dans dersleri de verdi. Güzel sanatlar tiyatro bölümünü kazanamadı. Amatör tiyatro grupları ile okullarda çocuk oyunlarında oynadı.

1999-2004 yılları arasında Janset ve Necmi Yapıcı ile birlikte rol aldığı Ayrılsak da Beraberiz dizisinde ki Teoman karakteri ile tanınan Hakan Yılmaz, genellik komedi tarzı dizi ve filmlerde rol aldı.

2010-2012 döneminde Yahşi Cazibe dizisinde Aslıhan Gürbüz ve Hande Katipoğlu ile birlikte başrolü paylaştı. Dizide Azeri asıllı Cazibe'nin vatandaşlık almak için  Kemal ile kağıt üzerinde ki evlilikleri ve başlarına gelen olaylar ana konu olur.

2014 yılında Şebnem Bozoklu ile Cesur Hemşire dizisinde rol alan Hakan Yılmaz oyunculuğa devam etmektedr.

2015 yılında uyuşturucu kullanmak suçlamasıyla görülen mahkemede 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hakan Yılmaz'ın cezası, 1 yıldan az bir ceza olmasından dolayı ertelendi.

Filmografisi

2015 Komedi Türkiye

2015 Bizans Oyunları : Geym Of Bizans
2014 Üç Arkadaş - Murat Özdemir
2014 Böcek
2013 Cesur Hemşire -Cesur
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor - Ali
2012 Bana Bir Soygun Yaz - Onur
2011 Pis Yedili - Konuk Oyuncu
2010-2012 Yahşi Cazibe - Kemal Kükreyen
2010 Gülmek Yasak - Hakan
2009 Kanal-İ-zasyon - Berk
2008 Gerilim Olur musun? - Hakan
2008-2009 Yalancı Romantik - Ahmet
2007-2009 Avrupa Yakası - Osman Koçarslanlı
2007-2008 Komedi Dükkanı - Hakan
2007 Deliler - Ege
2007 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım - Ahmet
2007 Baba Oluyorum

2005 Hababam Sınıfı Üç Buçuk - Feza
2006 Erkeksen Seyret
2005 Şans Kapıyı Kırınca - Compere
2005 Kısmet - Ayhan
2004 Uy Başuma Gelenler - Hakan
2000 Küçük İbo
2000 Yangın Ayşe - Dr. Muzaffer
2000 Sıdıka - Selahattin
1999-2004 Ayrılsak da Beraberiz - Teoman
Previous
Next Post »