Biyografi Ara

Deniz Akkaya Kimdir? Biyografisi

 

Deniz Akkaya
Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Kayserilidir. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildikten sonra bu yönde çalışmalarını sürdürdü.

Yıldırım Mayruk, Vakko, Beymen, Cemil İpekçi gibi, moda sektöründe ünlü kişi ve markalarıyla defile, tanıtım ve organizasyonlarda çalıştı. Defile ve modelliğin yanı sıra dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı.

Uzun yıllar profesyonel mankenlik yapan Deniz Akkaya, fırtınalı aşkları, jeep kazaları, alkol tedavisi, dayak ve podyum atışmaları gibi tartışmalı konularla magazin dünyasının gündeminde yer aldı. Geçirdiği estetik ameliyatlarla kendinden bahsettirdi. Okan Bayülgen, Erdal Acar, Ali Rıza Özderici, Murat Aslan, Uğur Kozanoğlu, Koray Kasap, Murat Cevahir, Gökhan Çil, Teoman, Yılmaz Erdoğan, Faik Ergin, Berent Aydemir, Mehmet Söğütlüoğlu, Levent Penso, Ali Dinçer, Ferda Anıl Yarkın, Aşkın Topallar, Yavuz Bingöl, Engin Yakut, Kargo Koray, Alican Ulusoy, Emre Ergani, Cem Yılmaz, Tamer Karadağlı, Borsacı Volkan Akçıray gibi ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla uzun süre gündemde kaldı.

Deniz Akkaya, mankenliği bıraktıktan sonra modacılık yapmaya başladı. 2013 yılında kendi markası Dasmine’yi çıkarttı.

Deniz Akkaya'nın Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı bulunmaktadır.

Filmografisi

2007 Ölümle Dans
2007 Maskeli Beşler: Kıbrıs
2003 Vizontele Tuuba - Deniz Kızı
2003 Okul - Alev
2004 Metro Palas - Yelda
2003 Şarkılar Seni Söyler - Ayten
2002 Yeşil Işık
1997 Hemşerim
Deniz Akkaya Kimdir? Biyografisi Deniz Akkaya Kimdir? Biyografisi Biyografistan Deniz Akkaya Hayatı, Deniz Akkaya Biyografi, Deniz Akkaya Nereli, Deniz Akkaya Kaç Yaşında Deniz Akkaya , 3 Ağustos 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Kayserilidir. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. 1997 yılında Best Mod... 4.5 5

Hiç yorum yok: