Biyografi Ara

İlknur Melis Durası Kimdir? Biyografi

 

İlknur Melis Durası
İlknur Melis Durası, 10 Aralık 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Arnavut, babası ise Karadenizlidir. Hem annesi hem babası makine mühendisi olan İlknur Melis Durası birincilikle mezun olduğu Burak Bora Anadolu lisesinden sonra Sabancı Üniversitesinde Moleküler Biyoloji ve Genetik Mühendisliği okuyarak bölümünü derece ile bitirmiştir.

Mezun olmadan önce alanında bir de akademik makale yayınlamış olan Durası; yüksek lisansına yine Sabancı Üniversitesinde devam etmektedir.

İlknur Melis Durası, ADIM ADIM'ın aktif bir üyesi olup, hayır amaçlı koşu ve organizasyonlarda yer almaktadır.

2011'de Türkiye'yi Amerikanın San Francisco şehrinde, lösemili çocuklar hayrına yapılan Nike Dünya Kadınlar Maratonunda temsil etmiştir. Maratona hazırlanış süreci ve ardından yaşadıkları sosyal medyada ve internet ortamında paylaşılmış, COSMOPOLITAN dergisi bu emeğini ve ardından gelen başarısını üst üste iki ay sayfalarına taşımıştır.

2012 başında BG ajans ile imzaladığı sözleşmesinin ardından kameralar karşısındaki ilk kariyerine başlamış olan Durası, bazı reklam film ve posterlerinde boy göstermiştir.

Voleybol da oynamış olan İlknur Melis Durası'nın hobileri arasında spor yapmak, film izlemek ve öykü/deneme yazmak yer alıyor.

İlknur Melis Durası, Türkiye'yi Bali, Endonezyada yapılacak olan Miss Earth 2012 yarışmasında temsil etti.
İlknur Melis Durası Kimdir? Biyografi İlknur Melis Durası Kimdir? Biyografi Biyografistan İlknur Melis Durası , 10 Aralık 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Arnavut, babası ise Karadenizlidir. Hem annesi hem babası makin... 4.5 5

Hiç yorum yok: