Biyografi Ara

Burcu Binici Kimdir? Biyografisi

 

Burcu Binici
Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 yılında Erzurum'da doğdu. Aydın'da büyüdü. İlk okulu Ekrem Çiftci İlk Öğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Lise bittikten sonra Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde altı ay kadar çalıştı. 5 yaşından bu yana dans eden Burcu Binici, Anadolu Ateşi dans grubunda bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı.

Burcu Binici, 1 sene kadar Anadolu Ateşi'nde dans ettikten sonra hayatı bir gün içerisinde değişti. En yakın arkadaşı Pınar Aydın kendisini menajeri ile tanıştırdı ve kendisi Rize Hemşinli olduğu için bütün aksanları yapabiliyordu. Ertesi gün Pınar Aydın'ın menajerinin yolladığı yerde bu aksanları yaparken İlkay Doğan yeteneğini keşfetti. Meral Okay, Bir Bulut Olsam'ın Gülengül karakterini teklif etti ve oyunculuğa ilk adımını attı.

Burcu Binici, son olarak Uçurum dizisinde Roksan ve 6 Mantı dizisinde Ayla karakterlerini canlandırdı.

Filmografisi

2012 Uçurum - Roksan
2012 Sarı Siyah
2012 Biz Babasız Büyüdük
2012 6 Mantı - Ayla
2010 Sensiz Yaşayamam - Nehir
2010-2011 Düriye'nin Güğümleri - Huriye
2009 Bir Bulut Olsam - Gülengül
2009 Arka Sokaklar - Güler
Burcu Binici Kimdir? Biyografisi Burcu Binici Kimdir? Biyografisi Biyografistan Burcu Binici Biyografi, Burcu Binici Hayatı, Burcu Binici Kaç Yaşında, Burcu Binici Nereli Burcu Binici , 6 Temmuz 1986 yılında Erzurum'da doğdu. Aydın'da büyüdü. İlk okulu Ekrem Çiftci İlk Öğretim Okulu'nda okuduktan... 4.5 5

Hiç yorum yok: