Yıldırım Memişoğlu Kimdir? Biyografisi

Yıldırım Memişoğlu
Yıldırım Memişoğlu, 1973 yılında yılında İstanbul'da doğdu. ABD ve İngiltere'de koruma ve güvenlik konularında Smith & Wesson, Hekler & Koch, Asis gibi eğitim kurumlarında eğitim gördü.

Bir zamanlar yayınlanan tıraş bıçağı Derby reklamlarında Ali Desidero lakabıyla tanınan Yıldırım Memişoğlu, bir güvenlik şirketi sahibidir. 

2006 yılında Hayatımın Kadınısın isimli dizide Necdet karakteri ile oyunculuğa adım atan Yıldırım Memişoğlu, birçok dizide rol aldı ve halen aktif olarak oyunculuğa devam etmektedir.

2013-2014 yılları arasında Necati Şaşmaz'ın başrolde oynadığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Poyraz karakterini canlandıran Memişoğlu, son olarak 2014 yılında yayınlanmaya başlayan Kertenkele isimli dizide Deli Kenan karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2014-? Kertenkele - Deli Kenan
2013-2014 Kurtlar Vadisi Pusu - Poyraz
2013 Gönül Hırsızı
2010 Kirli Beyaz - Reşit
2010 Günah Keçisi
2009 No Ofsayt - Ali Tarantula
2009 Kutsal Damacana 2 : İtmen - Artin
2008 Ateş ve Barut - Yıldırım
2007 Kutsal Damacana - Artin
2006 Sıla
2006 Hayatımın Kadınısın - Necdet
Previous
Next Post »