Nesrin Cavadzade Kimdir? Biyografisi

Nesrin Cavadzade
Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 yılında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğdu. Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı.

Nesrin Cavadzade, ilk olarak 2007'de atv'nin Yersiz Yurtsuz adlı dizisinde Suna rolünü oynadı. 2008 de Dilber'in Sekiz Günü adlı sinema filiminde başrol oynayan Nesrin Cavadzade, son olarak 2013 yılında başlayan Görüş Günü Kadınları adlı dizide Lale karakterini canlandırmaktadır.


Filmografisi

2013 Kuzu
2013 Görüş Günü Kadınları - Lale
2012 Derin Nefes Al
2012 Ağır Roman Yeni Dünya - Kara Leyla
2011 Yangın Var - Asya 
2011 Al Yazmalım - Ayça
2011 Güzel Günler Göreceğiz - Anna 
2010 Samanyolu - Melek
2010 Acı Torun 
2009 Gitmek: Benim Marlon ve Brandom - Derya 
2008 Dilber'in Sekiz Günü - Dilber 
2007 Pazar - Bir Ticaret Masalı - Eczacı 
2007 Yersiz Yurtsuz - Suna 
Previous
Next Post »