Tuba Ünsal Kimdir? Biyografisi

Tuba Ünsal
Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 yılında Denizli'de doğdu. İlkokulu Kırklareli'nin Vize ilçesinde, Ortaokulu Şanlıurfa'da, Liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü 1. sınıfında okurken, öğrenimine ara veren Tuba Ünsal, 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı.

Tuba Ünsal, 1990'lı yıllarda daha küçük yaşta televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol almaya başladı. Ayşecik, Kırık Kalpler, Mumya Firarda, Vizontele Tuuba, Çılgın Dersane, Tövbeler Tövbesi ve Beni Unutma gibi yapımlarda rol aldı.

Tuba Ünsal, ilk evliliğini 2004 yılında Cem Cantaş yaptı. 2006'da boşandı. 2010 yılında Murat Pilevneli ile yapan Tuba Ünsal'ın 2010 yılında 1 kızı oldu. 2012 yılında Murat Pilevneli ile boşandılar.


Tuba Ünsal, 31 Mayıs 2013 tarihinde gazeteci Mirgün Cabas ile Berlin'de evlendi. 24 Kasım 2013 tarihinde ise Civar Mert Cabas adını verdikleri bir erkek çocukları oldu.

Tuba Ünsal, 2014 yılında Şevket Çoruh ve Hande Katipoğlu'nun başrollerini paylaştığı Hayat Sana Güzel adlı sinema filminde Nurcan karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2014 Hayat Sana Güzel - Nurcan
2013 Bebek İşi
2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Filiz
2011 Tövbeler Tövbesi - Pelin

2011 Beni Unutma - Ebru
2010 Çakallarla Dans - Sinema
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı : Afrika - Tuğçe
2009 Bu Kalp Seni Unutur Mu?
2009 Şaşırtmalı
2008 Çocuk
2008 Plajda - Zeynep Nehir
2007 Küçük Hanım Kar Tanesi
2007 Yemin
2007 Çılgın Dersane - Çıtır Özlem
2006 Küçük Hanımefendinin Şoförü
2006 Küçük Hanımefendi
2005 Yeniden Çalıkuşu
2005 Seni Çok Özledim
2004 Hızlı Adımlar
2004 Ruhun Duymaz
2003 Vizontele Tuuba
2002 Mumya Firarda
2002 Kolay Para
2002 Karaoğlan
2001 Savunma
2000 Kırık Kalpler
1999 Kurt Kapanı
1999 Kıvılcım
1998 Ayşecik 

1998 Kara Melek - Funda
1997 Ruhsar
1996-2000 Kara Melek
1996-2003 Ayşecik
Previous
Next Post »