Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir? Biyografisi

Yıldız Çağrı Atiksoy
Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 yılında İzmir'de doğdu. İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de almıştır.











Filmografisi

2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Berrin Akarsu Taşer
2009 Bahar Dalları - Bahar
2008 Kayıp Prenses Defne
2008 Gazi Leyla/Aslı
2008 Miras İrem
2007 Yersiz Yurtsuz Hazal Şanoğulları
2006 Ah İstanbul Ahu
2006 Yağmurdan Sonra Işık Karuzo
2005 Aşk Oyunu Gülşen/Ayşen
2004 Büyük Buluşma
Previous
Next Post »