Bülent Seyran Kimdir? Biyografisi

Bülent Seyran Kimdir Biyografi
Bülent Seyran, 22 Şubat 1976 yılında Almanya'da doğdu. İlk olarak İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi alarak tiyatro oyunculuğuna başlayan Bülent Seyran, 1997'de İstanbul Akademi'de oyunculuk eğitimi aldı.

Dizi ve filmlerde de rol alan Bülent Seyran, seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır. 2014 yılında Üç Arkadaş dizisinde Rıza Ademoğlu'nu oynadı.

Bülent Seyran, 26 Aralık 2014 tarihinde vizyona giren Ali Sunal, Burak Satıbol ve Oya Başar'ın başrolleri paylaştığı Yusuf Yusuf adlı komedi filmde Muavin Kamil rolünü oynadı.

Bülent Seyran, 2016 yılında Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Günenç, Hazal Türesan, Ayşenil Şamlıoğlu ve Çağrı Çıtanak'ın da rol aldığı Tatlı İntikam adlı dizide Necip karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2018 Kalbimin Sultanı

2016 Tatlı İntikam - Necip
2015 Yusuf Yusuf - Muavin Kamil
2015 Mutlu Ol Yeter - Kamer
2014 Ne Diyosuun!
2014 Üç Arkadaş - Rıza Ademoğlu
2013 Aldırma Gönül - Muzo
2012 Sıkıysa Yakala
2012 Annem Uyurken - Avni
2012 Berlin Kaplanı
2010-2011 Fatmagül'ün Suçu Ne? - Rahmi
2010 Eyvah Eyvah
2008 Derman
2007 İstiklal : Akbaş Baskını
2006 Selena
2006 Kısık Ateşte 15 Dakika
2005 Ateşli Topraklar - Balık Nuri
2005 Cemalim
2005 Ters Köşe
2004 Kalp Gözü
2004 Metropalas
2004 Mavi Rüya
2004 Hırsız Var!
2004 Avrupa Yakası
2003 Melek - Ramazan
2003 Mustafa Hakkında Herşey
2003 Patron Kim?
2002 Asmalı Konak
2001 Babam ve Biz
Previous
Next Post »