Nil Olcay Kimdir? Biyografisi

Nil Olcay
Nil Olcay, 23 Nisan 1985 yılında Bursa'nın Karacabey ilçesinde doğdu. Muğla Üniversitesi Radyo Tv Sinema Bölümü mezunu. Türker İnanoğlu Sinema Televizyon Eğitim Merkezi'nde spikerlik ve sunuculuk, Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. Özay Fecht ile kamera önü oyunculuğu çalıştı.

Nil Olcay, Okan Bayülgen'in Çünkü Gördüğüm En Güzel Kız Sensin başlıklı fotoğraf sergisinde fotoğrafları sergilendi. Eti çocuk tiyatrosunda "Pinokyo" isimli oyunda, pinokyo karakterini canlandırdı.

Nil Olcay, Civan Canova'nın Ful Yaprakları adlı oyunununda da oynuyor.

Filmografisi


2011 Aşk ve Ceza - Nilay
2009 Temas - Spiker
2009 Sonsuz - Nil
2008 Selena - İremsu
2007 Gölge - Hizmetçi Selma
2007 İki Yabancı - Doktor Meltem

2007 Hayat Apartmanı - Nilay
2006 Kızlar Yurdu - Manken

2006 Gönül
2005 Gümüş - Nesrin

2005-2006 Sihirli Annem - Konuk Oyuncu
2004 Kadın İsterse - Konuk Oyuncu
2004 En İyi Arkadaşım - Ceren
Previous
Next Post »