Sevtap Özaltun Kimdir? Biyografisi

Sevtap Özaltun
Sevtap Özaltun, 9 Aralık 1984 yılında Artvin'de doğdu. 2001 yılında Bakırköy Basat Sanatçılar Derneği'nde Tiyatro hayatına başladı. 2006 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2010-2011 döneminde Beren Saat'in başrolde oynadığı ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' adlı dizide Hacer karakteri ile tanınan Sevtap Özaltun, 2013 yılında A.Ş.K adlı dizide Ece rolünü oynadı.


Sevtap Özaltun, 23 Haziran 2014 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan, başrollerini  Şebnem Bozoklu, Uğur Polat, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu ve Erkan Kolçak Köstendil ile paylaştığı ''Ulan İstanbul'' adlı dizide Derya karakterini canlandırdı.

Sevtap Özaltun, 2014 yılında Kazım Koyuncu'nun hayatını konu alam Yağmr : Kıyamet Çiçeği adlı sinema filminde Seher'i oynadı.

Filmografisi

2014 Yağmur : Kıyamet Çiçeği - Seher
2014 Ulan İstanbul - Derya
2014 Yağmur Kıyamet Çiçeği
2013 A.Ş.K - Ece
2011 Devrimden Sonra
2010-2011 Fatmagülün Suçu Ne? - Hacer
2008 Canım Ailem - Ahsen

2007 Hakkını Helal Et
Previous
Next Post »