Biyografi Ara

Seda Demir Kimdir? Biyografi

 

Seda Demir Kimdir Biyografi
Seda Demir, 8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Fuarlarda hosteslik yapan Seda Demir, bazı arkadaşları tarafından teşvik edilerek, ajanslara kayıt oldu. Birçok deneme çekimine katıldıktan sonra ilk olarak Türkiye İş Bankası reklamlarında oynadı.

2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizide Sedef karakterini canlandırdı. Dizide; Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Caner Kurtaran, Bedia Ener, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen gibi birçok oyuncu ile birlikte rol alan Seda Demir bu dizi sayesinde tanındı.

2013-2014 döneminde başrolde Beren Saat'in oynadığı İntikam dizisinde Selen rolünü oynadı.

2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde; Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli, Erdem Ergüney, Çağlar Ertuğrul, Chloe Loughnan ile birlikte rol alan Seda Demir Elif rolünü oynadı.

23 Ekim 2015 tarihinde gösterime giren Evlenmeden Olmaz adlı romantik komedi filminde Ayşe rolünü oynarken; Cansel Elçin, Özge Özberk, Hakan Eratik, Serkan Kuru, Gözde Okur ve Serhat Yiğit ile beraber rol aldı.

Seda Demir, 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen Survivor Ünlüler ve Gönüllüler adlı yarışma programında Ünlüler takımında yer aldı.

Filmografisi

2015 Evlenmeden Olmaz - Ayşe
2014 Beyaz Karanfil - Elif
2013 İntikam - Selen
2011 Yıldız Masalı - Sude
2006-2010 Yaprak Dökümü - Sedef
Seda Demir Kimdir? Biyografi Seda Demir Kimdir? Biyografi Biyografistan Seda Demir Hayatı, Seda Demir Biyografi, Seda Demir Nereli ve Kaç Yaşında, Seda Demir Hakkında Bilgi Seda Demir , 8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Fuarlarda ... 4.5 5

Hiç yorum yok: