Biyografi Ara

Sezai Aydın Kimdir? Biyografisi

 

Sezai Aydın
Sezai Aydın, 15 Şubat 1952 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Sezai Aydın, dizi ve sinema oyunculuğu yanı sıra Baba, Rocky, Polis Akademisi, Taş Devri ve Asteriks ve Oburiks gibi birçok yabancı filmin seslendirme çalışmalarını da yapmaktadır.

Genellikle seslendirme çalışmaları yapan Sezai Aydın, son yıllarda dizi ve sinema yapımlarında daha çok rol almaya başladı. 2010 yılında Yahşi Cazibe'de Patron Hulusi, 2011'de Alemin Kral'ında Genco Panço, 2013'te ise Cesur Hemşire dizisinde Fethi'yi oynadı.

2014 yılında çekilen yakı Türk siyasi tarihinden yaşanmış olayları konu alan Tanıklar adlı dizide Burçin Işık, Fikret Kuşkan, Ayşe Kökçü ile birlikte rol alan Sezai Aydın, dizide Turgut Özal'ı canlandırdı.

Sezai Aydın, oyunculuk ve seslendirme çalışmalarının yanı sıra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde bu konuda mesleki eğitim de vermeye devam etmektedir.
Sezai Aydın Kimdir? Biyografisi Sezai Aydın Kimdir? Biyografisi Biyografistan Sezai Aydın Hayatı,Sezai Aydın Biyografi,Sezai Aydın Nereli ve Kaç Yaşında, Sezai Aydın Hakkında Bilgi Sezai Aydın , 15 Şubat 1952 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. İstanbul Şehi... 4.5 5

Hiç yorum yok: