Biyografi Ara

Cem Gelinoğlu Kimdir? Biyografi

 

Cem Gelinoğlu Kimdir Biyografi
Cem Gelinoğlu, 20 Temmuz 1983 yılında Düzce'de doğdu. Sosyal medyada çektiği Vine'lar ile adını duyuran Cem Gelinoğlu, yönetmen ve yapımcı Faruk Aksoy'un desteği ile sinemaya komedi alanında hızlı bir giriş yaptı.

2015 ve 2016'da vizyona giren senaryosunu kendisinin yazdığı ve başrolde oynadığı, Ali Kundilli adlı komedi filmlerinde Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Emre Mutlu, Bilal Kaya, İcmal Aktuna ile rol alan Cem Gelinoğlu, son dönem komedi oyuncuları arasına girerek bir hayran kitlesi edindi.

2016 yılında Caner Özyurtlu'nun yönettiği Yok Artık 2 filminde Şahin Irmak, Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Onur Buldu ve Yağmur Tanrısevsin ile rol alan Cem Gelinoğlu, Aykut rolünü oynadı.

25 Ağustos 2017 tarihinde gösterime giren Şansımı Seveyim adlı komedi filminde başrolde Sabahattin karakterini canlandırdı.

Ünlü komedyen Cem Gelinoğlu, 2019 yılında aynı zamanda senaristi de olduğu Aykut Enişte filminde Melis Babadağ ile başrolü paylaştı.

Filmografisi

2019 Aykut Enişte - Aykut
2017 Şansımı Seveyim - Sabahattin
2016 Yok Artık 2 - Aykut
2016 Ali Kundilli 2 - Başrol / Senarist
2015 Ali Kundilli - Başrol / Senarist
Cem Gelinoğlu Kimdir? Biyografi Cem Gelinoğlu Kimdir? Biyografi Biyografistan Cem Gelinoğlu Hayatı, Cem Gelinoğlu Biyografi, Cem Gelinoğlu Nereli ve Kaç Yaşında, Cem Gelinoğlu Hakkında Bilgi Cem Gelinoğlu , 20 Temmuz 1983 yılında Düzce'de doğdu. Sosyal medyada çektiği Vine'lar ile adını duyuran Cem Gelinoğlu, yönetmen v... 4.5 5

Hiç yorum yok: