Beste Bereket Kimdir? Biyografisi

Beste Bereket
Beste Bereket, 2 Temmuz 1982 yılında doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2004 yılında Bennu Yıldırımlar ve Kürşat Alnıaçık'ın oynadığı Aynalar dizisi ile oyunculuğa başlayan Beste Bereket, 2005 yılında Türev adlı filmde ilk başrolünü oynadı.

2010 yılında MTV Türkiye'de Sinema TR programında sunuculuk yapan Beste Bereket, 2011 yılında ise TRT1'de yayınlanan sinema programı Kaba Kurgu'nun sunuculuğunu yaptı.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan Birol Güven'in Doksanlar dizisinde Feminik Deniz rolünü canlandırıyor.

Filmografisi

2013-? Doksanlar - Feminik Deniz
2011 Leyla ile Mecnun - Zeynep
2010 Kalp Ağrısı - Zeyno
2009 Beş Şehir - Dilek
2009 Ezber - Kısa Film
2009 Parmaklıklar Ardında -  Hilal
2007 Sessiz Fırtına - Rengin
2007 Kayıp -  Nazlı
2006 Anadolu Kaplanı - Esra
2006 Akümülatörlü Radyo - Şükriye
2006 İki Süper Film Birden - Arzu
2005 Türev - Burcu
2005 Aşka Sürgün - Bennu
2005 Aynalar
Previous
Next Post »