Elif Atakan Kimdir? Biyografisi

Elif Atakan
Elif Atakan, 22 Nisan 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Konservatuarı Keman Bölümüne devam ediyor. Daha önceden Harry Poter gibi çocuk filmlerinde Türkçe seslendirmeler yapan Elif Atakan, 2009 yılında Pınar Altuğ ve Emre Kınay'ın başrolde oynadığı Aile Reisi dizisinde ki Eylül rolü ile oyunculuğa adım attı. Daha sonra 2010'da İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay'ın başrolde oynadığı Dürüye'nin Güğümleri dizisinde Nazife karakterini canlandırdı. 

Elif Atakan, 2012 yılında Suskunlar dizisinde Gülten rolünü oynadı.

Filmografisi

2012 Uzun Hikaye - Feride

2012 Suskunlar Gülten
2012 Avni Amca
2011 Yıllar Sonra
2010-2011 Dürüye'nin Güğümleri - Nazife
2009 Aile Reisi - Eylül
Previous
Next Post »