Ünal Silver Kimdir? Biyografisi

Ünal Silver
Ünal Gümüş (Ünal Silver), 16 Temmuz 1948 yılında İstanbul'da doğdu.

Ünal Silver,  2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward rolünü oynadı. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Gönülçelen dizisinde Burhan rolünü oynadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney Dizisinde Atilla Sinaner karakterini canlandırdı. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim İçin Üzülme'' adlı dizide rol almaktadır.

Filmografisi

2012-2013 Benim için Üzülme
2011-2013 Kuzey Güney - Atilla Sinaner

2011 Zenne - Yılmaz
2011 Dedemin İnsanları
2011 Beni Unutma - Olcay'ın Babası
2010 Deli Saraylı - Amiral Sir Edward
2010 Gönülçelen - Burhan
2009 Bir Bulut Olsam - Aslan Bulut

2008 Gölge - Salim
2007 Sessiz Fırtına - Kör Fırat

2006 Yalancı Yarim - Vahi Özkul
2006 Mavi Kuş - Beşir Ağa

2006 Hokkabaz - Ayhan
2005 Üçe Karşı Truva
2002 Alles getürkt!
Previous
Next Post »