Neslihan Acar Kimdir? Biyografisi

Neslihan Acar
Neslihan Acar, 1969 yılında doğdu. Neslihan Acar, 4 Yaşındayken reklam filmlerinde çocuk yıldız olarak rol alan sanatçı, henüz 12 yaşındayken sinemada yerini alarak Bekçi Murtaza adlı filmle kamera karşısına geçerek oyuncu oldu. 

Neslihan Acar, 4 yıl aranın ardından 16 yaşında tekrar sinemaya dönerek birçok filmde rol aldı. Birkaç filmde başrol oynadı. Çasod üyesi olan Acar, Levent İnanır ile evlidir.







Filmografisi

Sürgün Hayatlar - 2008
Davetsiz Misafir - 2005
Fırtına Hayatlar - 2004
Dudaktan Kalbe - 2004
Umutların Ötesi - 2003
Hayat Bilgisi - 2003
Dava / Doz - 2001
Hain Geceler - 1998
Acı Günler - 1997
Çıkmaz Yol - 1996
Kış Düşleri - 1993
Öldüren Miras - 1993
Tetikçi Kemal-1993
Bizim Mahalle - 1993
Mahallenin Muhtarları - 1992
İki Günlük Hürriyet - 1989
Yasak İlişki - 1988
Bebek Yüzlü - 1988
Kumar (2) - 1988
Babam ve Ben - 1988
Her şey Güzeldi - 1988
Küçük Fahişe - 1988
Canım Oğlum - 1988
Kıbrıs'ta Vuruşanlar - 1988
Allah Allah - 1987
Benim Olsaydın - 1987
Benim İçin Ağlama - 1987
Ne Fayda - 1987
Sızı - 1987
Kızımın Kanı - 1987
Düş Yakamdan Osman - 1987
Bekçi - 1986
Aşkın Kanunu Yoktur - 1986
Sevgi Çıkmazı - 1986
Acı Lokma - 1986
Biraz Neşe Biraz Keder - 1986
Dayak Cennetten Çıkma - 1986
Elmayı Kim Isırdı - 1986
Sultanoğlu - 1986
Mavi Mavi - 1985
Sevmek - 1985
Beyaz Ölüm - 1983
Previous
Next Post »