Atılgan Gümüş Kimdir? Biyografisi

Atılgan Gümüş Kimdir Biyografi
Atılgan Gümüş, 3 Temmuz 1976 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Atılgan Gümüş, üniversite yıllarında Melih Cevdet Anday'ın Ölümsüzler adlı eserinden uyarlanan Tiyatro Fora tarafından sahnelenen oyunda rol alarak oyunculuğa başladı. 1 yıl sonra okulunun yarı zamanlı şan bölümü sınavına girip başarılı olup şan eğitimini tamamlamıştır.

2009 yılında Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun başrolde oynadığı Papatyam adlı dizinin ilk 2 sezonunda Erdem karakterini canlandırdı.

2015'te vizyona giren Biray Dalkıran'ın yazıp, yönettiği, Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 yolu adlı filmde Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan ile rol alan Atılgan Gümüş, Alper rolünü oynadı.

Atılgan Gümüş, 2016 yılında Alper Çağlar'ın daha önce çektiği Dağ filminin devamı olan Dağ 2 filminde Başçavuş Mustafa Şahin'i canlandırdı.

Filmografisi

2017 Sera
2016 Dağ 2 - Başçavuş Mustafa Şahin
2015 Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu - Alper
2014 Birleşen Gönüller Yunus Öğretmen
2013 Beni Böyle Sev - Kerem
2009-2010 Papatyam - Erdem
2008-2009 Yalancı Romantik - Necmi
2008 Havalimanı İyi Uçuşlar - Mustafa
2007 Benden Baba Olmaz - Soner
2005 Bıçak Sırtı - Emin
2000 Yedi Numara - Kunter
Previous
Next Post »