Ayşe Melike Çerçi Kimdir? Biyografisi

Ayşe Melike Çerçi Kimdir Biyografi
Ayşe Melike Çerçi, 28 Nisan 1983 yılında doğdu. Liseyi Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi'nden okuyan Ayşe Melike Çerçi, Mimar Sinan Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü'nü tamamladı.

2006 yılında Sis ve Gece filminde Jale rolünü oynaya Ayşe Melike Çerçi, 2007'de Yemin adlı dizide Tuba Ünsal, Barış Yalçın, Zeynep Irgat ile birlikte rol aldı.

2012 yılında Seray Sever ve Mazhar Alanson'un oynadığı Küçük Hesaplar dizisinde Aslı karakterini canlandırdı.

Ayşe Melike Çerçi, 2015 yılında Eğlendirme Dairesi adlı dizide rol aldı.

Filmografisi

2015 Eğlendirme Dairesi
2015 Şeytan Tüyü
2015 Hayalet Dayı - Emlakçı
2013 Medcezir - Reyhan
2012 İnsanlar Alemi
2012 Türkün Uzayla İmtihanı - Edacan Şen
2012 Evim Sensin - Zeynep
2012 Küçük Hesaplar - Aslı
2011 Başrolde Aşk - Melisa
2008 1 Kadın 1 Erkek
2007 Yemin - Gazel
2006 Sis ve Gece - Jale