Petek Kırboğa Kimdir? Biyografisi

Petek Kırboğa
Petek Kırboğa, 3 Mart 1978 yılında İzmir'de doğmuştur. Petek Kırboğa, İstanbul Tiyatro Akademisi mezunudur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. 

Petek Kırboğa, 2007 yılında Acun Ilıcalı'nın sunmuş olduğu ve yayından kaldırılan dayanıklılık ve cesaret yarışması Fear Factor adlı yarışmada da yarışmıştır.







Filmografisi


OKS Anneleri (2007) - Selma
Zeynep (2005)
Kadın İsterse (2004)
En İyi Arkadaşım (2004) - Nurhan Öğretmen
Koçum Benim (2002)
Previous
Next Post »