Songül Karlı Kimdir? Biyografisi

Songül Karlı
Songül Karlı, 15 Eylül 1973 yılında Tokat'ta doğdu. 1991 yılında Derman Sendedir adlı ilk albümü ile müzik piyasasına giren Songül Karlı, bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer aldı. 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.

2004 yılında son albümü Kaç Bahar'ı çıkardıktan sonra müzik yaşamına ara veren Songül Karlı, 1990'lı yıllarda başladığı tv kariyerinde, Paşa Baba Konağı, Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk deneyimi de kazandı.

2007 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Songül Karlı ile Cumartesi programını sunduktan sonra, 2008-2014 yılları arasında FOX TV'de başlayan Su Gibi adlı evlendirme programını Uğur Arslan ile birlikte sundu.

2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan Songül Karlı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında, Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.

Songül Karlı, Fox tv'den ayrıldıktan sonra 2014 yılında Kanaltürk ile anlaşarak, Songül Karlı ile Yeniden adlı programı sundu. 2015'te ise Show TV'de Bugün Yıldız Benim isimli tv programının sunuculuğunu yaptı.

Songül Karlı, son olarak 2016 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de Songül Karlı ile Evlilik Yolunda programını sunmaktadır.

2017 yılında Hayat Bir Gün adlı albümünü yapan Songül Karlı, uzun bir aradan sonra yeni bir albüm çıkarmış oldu.

Albümler

2017 Hayat Bir Gün

2004 Kaç Bahar
2002 Bir Yana
1998 Yalan
1996 Omuz Omuza
1995 Yanık Bir Türkü
1994 Dal Boylum
1994 Dokunsalar Ağlayacağım
1993 Oralıyam Ben
1992 Böyle Olur mu
1991 Derman Sendedir


Filmografisi

2013 Ali Ayşe'yi Seviyor

2010 Yasemince
2004 Türkü Filmi
2002 Reyting Hamdi
2000 Paşa Baba Konağı
Previous
Next Post »