Ebru Helvacıoğlu Kimdir? Biyografisi

Ebru Helvacıoğlu Kimdir Biyografi
Ebru Helvacıoğlu, 25 Aralık 1986 yılında Eskişehir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunu olan Ebru Helvacıoğlu, Küçük Kadınlar dizisinde Simge rolü ile ekran karşısına çıktı.

2010 yılında Halil İbrahim Sofrası adlı dizide Aslı rolünü oynayan Ebru Helvacıoğlu, 2013 yılında Reşat Nuri Güntekin'in eserinden uyarlanan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oynadığı, Çalıkuşu dizisinde Necmiye karakterini canlandırdı.

Ebru Helvacıoğlu, 21 Ekim 2016 tarihinde gösterime giren Rüya adlı filmde 2. Sine'yi oynadı. Filmde Gizem Erdem, Dilşad Bozyiğit, Gizem Akman ve Mehmet Ali Nuroğlu ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2016 Rüya - 2. Sine
2015 Sessiz Yalanlar - Ceren
2014 Ne Gelen Var Ne Giden
2013 Çalıkuşu - Necmiye
2011 Mor Menekşeler - Feride
2010 Halil İbrahim Sofrası - Aslı
2008 Küçük Kadınlar - Simge Yıldız
Previous
Next Post »