Ceren Moray Kimdir? Biyografisi

 

Ceren Moray
Ceren Moray, 5 Haziran 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'ne devam ediyor.

İlk oyunculuk deneyimini 2003 yılında Salih Güney, Müjde Ar ve Nurseli İdiz'in oynadığı Serseri Aşıklar dizisi ile yapan Ceren Moray, 2004'te Dayı dizisinde Simge rolünü oynadı. 2005 yılında ise Hakan Ural ve Sinem Kobal'ın da oynadığı Nefes Nefese adlı gençlik dizisinde Ezgi rolü ile tanınmaya başladı. Kavak Yelleri ve Doktorlar gibi yapımlarda da rol aldı.

Ceren Moray, 2012'de İşler Güçler dizisinde Zehra karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2014 Bir Küçük Eylül Meselesi
2012 İşler Güçler - Zehra
2007-2010 Kavak Yelleri - Sultan
2006 Doktorlar - Senem
2005 Nefes Nefese - Ezgi
2004 Dayı - Simge
2003 Serseri Aşıklar
Ceren Moray Kimdir? Biyografisi 4.5 5 Kybalion Ceren Moray Biyografi, Ceren Moray Hayatı, Ceren Moray Kaç Yaşında, Ceren Moray Nereli Ceren Moray , 5 Haziran 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'ne devam ediyor. ...

Hiç yorum yok: