Biyografi Ara

Batuhan Ekşi Kimdir? Biyografisi

 

Batuhan Ekşi Kimdir Biyografi
Batuhan Ekşi, 13 Ekim 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Vahide Perçin, Altan Gördüm ve Tolga Örnek'in kurduğu Akademi 35,5'ta da oyunculuk eğitimleri de alan Batuhan Ekşi, Medecezir ve İntikam dizilerinde ki rolleri ile tanındı.

Batuhan Ekşi, 2015 yılında Yusuf rolünü oynadığı Göç Zamanı adlı dizide Vahide Perçin, Talat Bulut, Cansu Tosun, Engin Benli, Ali Erkazan ve Bilge Önal ile birlikte rol aldı.

2017 yılında Kalbimdeki Deniz adlı dizide Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hazal Adıyaman ile rol alan Batuhan Ekşi, Mustafa karakterini canlandırıyor.

Ece Samlı ile birlikte olan Batuhan Ekşi, Kalbimdeki Deniz dizisinde rol gereği aşk yaşadığı Hazal Adıyaman ile gerçek hayatta aşk yaşadığı ve Ece Samlı'nın evini bastığı söylentileri medya da geniş yer buldu. Ancak Ece Samlı, yaptığı açıklamada bunun gerçek olmadığını söyledi.

Filmografisi

2017 Kalbimdeki Deniz - Mustafa
2015 Yazın Öyküsü - Ege
2015 Göç Zamanı - Yusuf
2013 İntikam - Anıl
2013 Medcezir - Doruk
2012 Göç - Yusuf
2011 Sihirli Annem
Batuhan Ekşi Kimdir? Biyografisi Batuhan Ekşi Kimdir? Biyografisi Biyografistan Batuhan Ekşi Hayatı, Batuhan Ekşi Biyografi, Batuhan Ekşi Nereli ve Kaç Yaşında, Batuhan Ekşi Hakkında Bilgi Batuhan Ekşi , 13 Ekim 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. ... 4.5 5

Hiç yorum yok: