Deniz Barut Kimdir? Biyografisi

Deniz Barut Kimdir Biyografi
Deniz Barut, 19 Mart 1983 yılında Denizli'de doğdu. Küçük yaşlardan itibaren voleybol oynayan Deniz Barut, Ege Üniversitesi BESYO bölümüne girdi ancak voleybolu bıraktıktan sonra farklı bir yönde eğitim almaya karar vererek Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğraf ve Video bölümünden mezun oldu.

1997 yılında katıldığı Elit Model Güzellik Yarışmasında 2. olan Deniz Barut, Şahika Tekand Studio'da oyunculuk eğitimleri de aldı. 2006 yılında Kaybolan Yıllar dizisi ile ilk kez ekran karşısına çıktı.

2005 yılında yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile evlenen Deniz Barut aynı zamanda 2 çocuk annesidir.

Deniz Barut, 2015 yılında Ayhan Özen'in yönettiği, Son Çıkış dizisinde Furkan Palalı, Hakan Vanlı, Tolga Güleç, Sultan Ulutaş, Dolunay Soysert ve Yüksel Ünal ile birlikte rol aldı.

15 Aralık 2017 tarihinde gösterime giren Poyraz Karayel : Küresel Sermaye adlı filmde Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Şükran Ovalı, Ali İl, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen ve Erkan Can ile rol alan Deniz Barut, Karadul karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Poyraz Karayel : Kürsel Sermaye - Karadul
2017 Nezih Bir Film - Emine
2016 Hayatımın Aşkı - Eylem
2015 Son Çıkış - Nilüfer
2014 Kara Para Aşk - Pınar Dündar
2012 Lale Devri - Müge
2011 Anneler ve Kızları - Çağla
2011 Elde Var Hayat - Yüksel Öğretmen
2006 Kaybolan Yıllar
Önceki