Büşra Pekin Kimdir? Biyografisi

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 yılında Suudi Arabistan'da doğdu. Aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaktadır. En sevilen tiplemelerinden biri de "Havuçlu Anne"dir. 2010'da, "Neşeli Hayat" filmindeki rolüyle sinema yazarları derneğinin düzenlediği ödül töreninde "SİYAD" en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştır.






Filmografisi


Mutlu Aile Defteri (2013) - İsmet Taşyumruk
İşler Güçler (2012) - Ecevit (Ece)
Annem Uyurken (2012) - Defne
Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011) - Menekse
Geniş Aile (2011)
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009) - Ayla
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
Sınıf (2008)
Kutsal Damacana (2007) - Selen
Bir Demet Tiyatro (2006)
Fırtına (2006)
Organize İşler (2005)
En Son Babalar Duyar (2002)
Previous
Next Post »